Karadeniz Ereğli'nin usta gazetecilerden Ali Suat Eser fizik tedavisi oluyor. Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde fizik tedavisine başlanan gazeteci Ali Suat Eser, hastanede internet ortamından yoksun kaldığını ve böyle bir durumun da bir gazeteci için çok zor olduğunu dile getirdi.

Gazeteci Eser'i hastanede meslektaşı ve gazetemiz köşe yazarlarından kadim dostu Eyüp Bektaş da ziyaret etti. Bektaş'a sağlığı ile ilgili bilgi veren Eser, "ya arkadaşım Amerika'da 3 ay kaldım ve hiç bir zaman intçernetsiz kalmadım. Sadece gazetemi ve haber merkezlerini izlemek istiyorum ama internete giremiyorum" sözleriyle sitemlerini dile getirdi. Hastane yönetimine bu konuda talepte de bulunan Eser "bir gazetecinin internet ortamında yararlanamaması en büyük cezadır" dedi.

Gazeteci Eser'i hastanede Op. Dr. Hüseyin Uysal'da ziyaret etti ve sağlığı ile ilgili ayrıntılı bilgiler alıp, geçmiş olsun dileğini ifade etti.

Bilindiği gibi Ali Suat Eser, 14 Mart 2009 tarihinde kalp krizi geçirmiş ve daha sonra Türkiye'de iki kalp  ameliyatı geçirdikten sonra Amerika'ya gitmiş ve son kalp ameliyatını da burada geçirdikten sonra 3 ay sonra ülkeye geri dönmüştü.