Gazeteci Koray Kayalı geçirdiği beyin kanaması sonrasında tedavi altına alındığı İstanbul Ümraniye Eğitim Hastanesi'nde 28 Eylül 2015'in ilk saatlerinde yaşama veda ederek aramızdan ayrıldı.

Kayalı'nın cenazesi 29 Eylül 2015 Salı günü Bozhane Camisinde kılınacak öğle namazının ardından Kestaneci Mezarlığında toprağa verilecek.

**

önceki haber

Gazeteci Koray Kayalı oğlu Turan Ögetay Kayalı ile birlikte gittiği İstanbul’da 18 Eylül sabahı 08.00'de beyin kanaması geçirdi. Beyninde tümör olan ve bayramdan sonra için ameliyat günü alan Koray Kayalı'yı beklemeyen tümör beyin kanaması geçirtti. Kayalı kaldırıldığı Ümraniye Eğitim Hastanesinde hemen ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan Kayalı bir süredir tutulduğu yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
Kayalı'nın cenazesi

Kdz. Ereğli basın dünyasının efsane isimlerinin en başında gelen ve 12 Şubat 1987 tarihinde yaşama veda ederek aramızdan ayrılan Turan Kayalı'nın iki oğlunun büyüğü olan Koray Kayalı da gazetecilik mesleğini yapıyordu.

Önder Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KORAY KAYALI'NIN ÖLÜMÜNDEN SONRA "BABA DOSTU EYÜP BEKTAŞ"IN KALEME ALDIĞI YAZIYI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ

www.ereglionder.com.tr/sevgili-korayim-makale,5280.html