Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında il genelindeki gazeteciler bir araya geldi.
Karaelmas Gazeteciler Derneği geleneksel iftar programında il ve ilçelerdeki gazeteciler ve eşleriyle bir araya geldi. Merkez ve ilçelerde görev yapan gazetecilerin de katıldığı iftar programı, KGD'nin yeni binasındaki Belediye Kültür Merkezi balkonunda gerçekleştirildi.
Bir hafta önce yeni yerine taşındıktan sonra etkinliklerine iftar ile başlayan Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin üyeleri bol bol sohbet etti. 76 Gazetecinin katıldığı iftar programında konuşma yapan Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Ramazan ayı birlik beraberlik ayıdır. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programıyla bir araya gelmek istedik. Gerek iş yoğunlu gerekse özel durumlar nedeniyle gazeteci arkadaşlarımız bir araya gelemiyordu. Bu vesile ile bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk. Yeni yerimizde ilk etkinliğimiz. Yeni yerimiz de bu vesileyle hayırlı olsun. Ayrıca bir araya gelmemizi daha anlamlı kılması ve yerel gazeteci arkadaşların da sürekli gündemde tuttuğu kan bağışı sorununa çözüm bulabilmek için kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. İsteyen arkadaşları da kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Etkinliğimize katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.

GAZETECİLERE ÜYELİK BELGELERİ…
İftar programında ayrıca son olarak üyeliği kabul olunan Demir Medya Yeni Adım Redaktörü Nurcan Cevahir, Gazetespor Yazı İşleri Müdürü ve Ereğli FM Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar ve Denge Gazetesi muhabiri Seda Sezgin'e üyelik belgeleri verildi. KGD Yönetim Kurulu Başkanı Sav, bundan sonraki dönemde her ay bir vesileyle bir araya gelmeye çalışacaklarını, burada da üyelikleri yeni kabul edilenlere belgelerinin verileceğini açıkladı.Daha sonra gazeteciler kan bağışında bulundu.