Kdz.Ereğli’de görev yapan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı yerel gazete ve ajans muhabirleri 4. kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli gazeteciler şike operasyonunda gözaltında bulunan ve tutuklanan bazı yöneticilere destek pankartı ile sahaya çıktı. Erdemir Stadında oynanan karşılaşma 5-5 berabere biterken Fenerbahçe’nin 5 golünü de Gazetemiz Sorumlu Müdürü Bektaş attı.

 

Kdz.Ereğli’ de çalışan Galatasaraylı ve Fenerbahçeli basın mensupları her hafta yaptıkları maça bu hafta da devam ettiler. Ezeli rekabetin Ereğli ayağında birer galibiyet vew bir beraberlik tamamlanan 3 karşılaşmanın ardından Erdemir stadında 4. Maç için hazırlıklar tamamlandı. Sahaya ilk olarak çıkan takım Galatasaraylı gazeteciler olurken, Fenerbahçeli gazeteciler ise sahaya “Büyük Camia Küçük Hesaplar Yapmaz” pankartı ile çıktı. Pankartı hazırlamalarında ki amacı anlatan Can Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Sarıalp “ Fenerbahçe spor kulübü 100 yıldır ligde mücadele veriyor. Biz camiamızın küçük hesaplar içerisinde olmadığına inanıyoruz. Eğer bu konu da suç işleyenler var ise mutlaka cezalarını çekmeli. Ancak Fenerbahçe kulübü olarak büyüklüğümüzün her zaman yanındayız” dedi.

 

Dostluk içinde başlayan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 5-5 berabere bitti.

 

Fenerbahçe: Kaan *** (Posta 67) Mustafa Kemal Bektaş *** (Önder Gazetesi) Yıldıray ***(Önder Gazetesi) Harun ***(Önder Gazetesi) Şafak *** (Doruk 67) Özgür Okumuş *** (Ereğli Gazetespor) Sinan Samuncu *** (ERT Tv) Hasan Sarıalp ** (Can Haber Gazetesi)

 

Galatasaray: Samet ***(Değişim Medya) Barış *** (Değişim Medya) Yusuf Zobar*** (Gazetespor) Sina Çıladır *** Yeni Ufuk) Noyan Keskin ***(Erdemir Basın ve Halkla İlişkiler) Özgür Barış *** (Değişim Medya) Sinan Kabatepe *** (Cihan Haber Ajansı) Yıldırım Yılmaz *** (Son Söz gazetesi)

 

Goller: Mustafa Kemal Bektaş (5) (Fenerbahçe), Yıldırım Yılmaz (2), Sinan Kabatepe (2), Barış Özgür (Galatasaray)