Karaelmas Gazeteciler Derneği ile Zonguldak Karaelmas Üniversitesi işbirliğiyle Zonguldak il ve ilçelerdeki gazeteciler Check-Up'dan geçirilecek. Diş taramasının da yapılacağı projeden gazeteci eşleri de faydalanacak. 
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarete KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, KGD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Çetinbakış, Genel Sekreter Sevim Arı, Genel Sayman Mustafa Emen, Yönetim Kurulu üyeleri Ender Yüksel ve Erhan Altıparmak katıldı.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Yeni yönetim kuruluna ilk hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlardan biri de ZKÜ Rektörümüz Mahmut Özer olmuştu. Biz de dernek olarak iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Ayrıca, dernek ve üniversitemiz işbirliğiyle daha önce birçok projeye imza atmıştık. Uygun görülürse yeni projeleri de birlikte yapmak isteriz. Öncelikle gazeteci arkadaşlarımız ve eşlerini Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Check-Up yaptırmak isteriz dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin başarılı çalışmalarını takip ediyoruz.
Bundan önceki başarılı çalışmalarının bundan sonra da devam etmesini diliyorum. Gazeteci arkadaşlara yönelik Check-Up teklifinizi bir an önce hayata geçirelim. Bununla birlikte diş taraması da yapıp sağlık paketi hizmeti verelim dedi. Üniversitenin durumu ve projeler hakkında da bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Özer, ZKÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yeni yapılacak yatırımlarla tam bir sağlık merkezi haline geleceğini vurguladı.