Kdz. Ereğli ve Alaplı’da görev yapan gazeteciler dostluk gecesinde bir araya geldiler. Kdz. Ereğli Bozhane mevkisinde bulunan Doğa Balıkçılık’da önceki gün akşam gerçekleştirilen dostluk yemeğine çok sayıda gazeteci katıldı. Amaçlarının her ay bu yemekli geceyi geleneksel hale getirmek olduğunu belirten gazeteciler,

 

“Meslek içerisinde hem dayanışmayı sağlamak hem de eğlenmek adına bir adım atmak istedik. İlk kez gerçekleştirdiğimiz bu yemeğimizin önemli özelliklerinden biri ise sponsorsuz olmasıdır. Yaklaşık 20 gazeteci arkadaşımız ile bu adımı attık bazı arkadaşlarımız özel işleri olduğu gerekçesi ile katılamadılar gönülleri bizimle olduğunu biliyoruz önümüzdeki ay yine yapmayı düşündüğümüz bu organizasyonumuz daha da güçlü olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlenen ve anlatılan fıkralarla neşeli dakikalar yaşayan gazeteciler kendi aralarında da çekiliş gerçekleştirdiler. Çekilişte 5 gazeteci arkadaşa çeşitli hediyeler verildi.