Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak Merkez ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Polisevi’nde düzenlenen iftara, Zonguldak Merkez, Ereğli, Alaplı ve diğer ilçelerde görev yapan basın mensupları katıldı. İftarda aynı zamanda Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Emniyet şube müdürleri de hazır bulundu.



İftarın ardından Ak, gazeteciler ile çay muhabbeti yaptı.

Zonguldak’ta Emniyet Müdürlüğü binalarının tamamının yenilenmesi için çalışmaların ilerlediğini aktaran Ak, “Kozlu ve Kilimli’de emniyet müdürlüğü binalarının temel atmasına iki üç hafta içinde başlanacak, Ereğli Emniyet Müdürlüğü için proje çalışmaları devam ediyor. Çaycuma’da belediye bize güzel bir yer sağladı orada yeniden bir çalışma yapılacak. Devrek’te yer sıkıntısı vardı ama emniyet müdürlüğünün bulunduğu yerde bir çalışma gerçekleştireceğiz. Gökçebey’de de bir yer sorunumuz var. Çatalağzı’na yakışır modern bir karakol yapacağız” sözleriyle bilgiler verdi.


Ak, sohbette Zonguldak'ın huzurlu bir kent olduğunu, polisin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için büyük bir özveri ile çalıştığını anlattı.