Gazeteniz Önder’in 18. kuruluş yıldönümünü siz değerli okurların desteği ile kutluyor. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle dün gazetemiz merkez bürosuna çok sayıda ziyaretçi gelirken, kutlama mesajları ve gönderilen çiçekler heyecanımıza heyecan kattı.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu gazetemiz merkez bürosunu eşi Dilek Çimenoğlu ile ziyaret ederek 18. yayın yılımızı kutladı. Çimenoğlu, “Gazetenin ilk çıktığı sayıyı çok iyi hatırlıyorum. Aralıksız bugüne kadar devam ettiği için tebrik ediyorum. Yerel basının zorluklarını biliyorum. Yerel basının desteklenmesi gerekir. Seçim zamanları çıkan gazeteleri de biliyorum. Önder Gazetesi bunlara uymuyor. Önder kurumsallaşmış anadolu basınında ağırlığı olan bir gazete. Belki son sayısını biz göremeyiz ama torunlarımızın torunlarını görür inşallah. Dürüst bir tarafsız yayın yapıyorsunuz. Sizin gibi gazetelerin çoğalmasını istiyorum”

 

Kdz.Ereğli İlçe Tarım Müdürü Hakan Tekin ve personeli de gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek 18. yayın yılına merhaba diyen Önder Gazetesini kutladılar. İlçe Tarım Müdürü Hakan Tekin ziyarette İlçe Tarım Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili de kısa bilgiler verdi.

 

YapıKredi Bankası Kdz.Ereğli Şube Müdürü Fahrettin Akgül, Beko Yağmuroğlu Ticaret Sahiplerinden işadamı Murat Yağmuroğlu, Fa-lım Pide Sahibi Ayhan Günaydın Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştüler. Ön-der’in tarafsız yayın politikasına dikkati çeken Akgül, Yağmuroğlu ve Günaydın, 18. kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

 

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Yazıcıoğlu ve İhsan Yazıcıoğlu’da gazetemiz merkez bürosuna pasta getirerek 18. yayın yıldönümüne girmemizden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Yazıcıoğlu kardeşler, “Önder’in tarafsızlığını biliyor ve haberlerinin güvenilirliğini ve doğrulunu tüm kamuoyu takdir ediyor” dedi.

 

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Suat Eser eşi İlkay Eser ile ga-zetemiz merkez bürosuna yaptığı ziyarette, “Önder Gazetesi gaze-teci hak ve sorumluluklar bildirgesine harfiyen uyan ve yayınlarında dik duruşundan ödün vermeyen bir yerel gazete olarak kamuoyunda kendisini kabul ettirmiştir. Bu yayın politikası ile doğru yolda olduğunu da aldığı ödüller ile bugüne kadar kanıtlamıştır. Ayrıca mesleki dayanışma ile de örnek bir yayın kuruluşudur. Gazete sa-hibi Sayın Celal Bozkuş ve tüm çalışan ekibine bu başarılı çizgisinden ödün vermeyen yayın politikasınndan dolayı kutluyor daha nice başarılı yıllar diliyorum”

 

Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Ereğli İlçe Temsilcisi Sıtkı Kuloğlu, Önder’i ziyaret ederek, “Gazetenizin kuruluşunun 18. yayın yılını kutlar nice yıllara temenni ederiz” dediler.

 

Doğru Haber Gazetesi Sahibi Meryem Akgün ve gazetemiz merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştüler ve Önder’in 18. yayın yılına girmesini kutladılar.

 

Bektaş Demir Çelik Firması Sahibi Şenol Bektaş, AK Sigorta Kdz.Ereğli Şube Yöneticisi Nizamettin Bektaş, Önder’in 18. kuruluş yıldönü nedeniyle köşe yazarı Eyüp Bektaş’ı ziyaret ettiler.