KDZ. EREĞLİ ŞOFÖRLER ODASI

 

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek, “Bölgemizin istikrarlı gazeteleri arasında önde gelen ÖNDER Gazetesi’nin 18. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görsel ve işitsel medyanın yanında yazılı basınımızın yeri elbette farklıdır. Başta ilçemiz olmak üzere, Zonguldak bölgesindeki saygın ve düzeyli gazeteler arasında en iyi yere sahip olan Gazetesi’ne ve değerli çalışanlarına yeni yayın döneminde de başarılar temenni ediyorum” dedi.

 

BESTAŞ

 

Birleşik Ereğli Sac Tüccarları A.Ş. Genel Müdürü Burak Kopan mesajında “Tam 18 yıldan beri ilkeli, seviyeli ve tarafsız olarak bizlere sunduğunuz gazetenizin kuruluş yıldönümünü başta sizlerin öncülüğünde tüm Önder Gazetesi çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

 

“KURULDUĞU GÜNDEN BUGÜNE TARAFSIZ”

 

Zerçev-Erişgem Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır gönderdiği kutlama mesajında, “22 Nisan 1992’de kurulan gazetenizin kurulduğu günden bugüne kadar tarafsız ve adil bir şekilde, Ereğli’mizin ve bölgemizin problemlerini çözmek, çö-züm için gerekli alternatifleri arayarak, sivil toplum bilincinin bölgemiz için geleceğe yönelik menfaatleri doğrultusunda yapmış olduğu ilkeli yayıncılığınızın 18. yılını kutlar, gazetenizin yayında emeği geçen başta genel yayın yönetmeni Eyüp Bektaş ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlar nice senelere başarıyla yayın hayatınızın sürmesini dilerim”

 

“BÖLGENİN ADINI ÖDÜLLERLE DE DUYURUYORSUNUZ”

 

Ereğli Galericiler Derneği Başkan Yardımcısı Ali Yanık ve yönetici Ali Temel’de gazetemiz merkez bürosunu ziyaret ederek yeni yayın yılına girmemizden duydukları memnuniyeti belirttiler. Yanık, “Okuyucu olarak Önder Gazetesinin toplumu bilgilendirmesinde gösterdiği hassasiyetten son derece memnunuz. Bölgemizin adını ödüllerle de duyurarak önemli başarılara imza atıyorsunuz. Başarılarınızın devamını bekliyoruz” dedi.

 

“ÖNDER’İ TAKİP VE TAKDİR EDİYORUZ”

CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay kutlama mesajında, “CHP Alaplı İlçe Teşkilatı olarak ilkeli yayınlarınızı devamlı takip ettiğimiz ve takdir ettiğimiz ayriyeten basının demokratik hayatta daima olması gereken bir kurum olarak basın yayındaki 18. yılınızı kutlar değerli çalışanlarınıza sevgiler saygılar sunarız”

 

Sinitli Mahalle Muhtarı Necati Bektaş, 18. kuruluş yıldönümümüzü kutlayarak, “Önder Gazetesinin kuruluş yıldönümü-nü en içten dileklerimle kutlar daha nice başarılı yıllar temenni ederim” dedi.

 

Gazeteci Osman Karatabak şu sözlerle kuruluş yıldönümümüzü kutladı. “18’nci Yayın Yılınızı Kutlar ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi kutlar Önder Gazetesine yayın hayatında daha uzun yıllar dilerim”

 

 

Gerçek Ereğli Haber Editörü Altan Akçakese gönderdiği yazılı kutlama mesajında, “Ereğli ve bölge basınının en önemli kuruluşlarından biri olan, haber, yorum ve a-raştırmalarıyla yerel gündeme yön veren Önder Gazetesi 17 yaşını dolduruyor. 22 Nisan 1992 tarihinde yayın hayatına başlayan, gazetecilik meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı anlayışıyla ve çizgisinden hiçbir taviz vermeden 17 şerefli yılı geride bırakan Önder Gazetesi'nin mutluluğunu paylaşmaktan sevinç duyuyoruz. Başta Gazetenin İmtiyaz Sahibi Sayın Celal BOZKUŞ olmak üzere, Sorumlu Müdür Mustafa Kemal BEKTAŞ ve Sayfa Editörü Derya CEBESOY nezdinde tüm çalışanları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz”

 

 

Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hasan Haşıl’da gazetemiz bürosuna gelerek kuruluş yıldönümümüzü kutladı. Haşıl, “18. Kuruluş yıldönümünüzü kutlar başarılarla dolu nice yayınlar dilerim”

 

 

Önder Gazetesi okuyucusu Petek Alaybeyoğlu’da gönderdiği kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi. “Gazetenizin 18. Kuruluş Yıldönümünü kutlu olsun, nice başarılı seneler diliyorum”

 

SMMM Emin Semih Özkök, “Ereğli’de birçok basın argümanı’na ÖNDER’lik eden gazetenizin 18. kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, tüm emek verenleri ile nice başarılara esenlikle yol almanızı candan dilerim. Yerel basınımız ilçemiz özelinden başlayarak sağlayacağı katkılar ve duruşla, giderek ulusal boyutta kazanımlara ÖNDER’lik etmek sorumluluğu ve bilincinde olmalıdır. Bu misyonu nedeniyle yerel basın, ilçemizde sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel süreçte yaşanan olumlu  ve olumsuz yanları tarafız bir gözle topluma aktarmalı ve geleceğe ilişkin doğru planların daha rasyonel yapılmasında etken olmalıdır. İnanıyorum ki 18 yaşın rüştü ile geçmişten bu yana çizgisini koruyan basın kuruluşunuz bunu da başaracak güçtedir. Tekrar tüm emek verenlerinizle birlikte nice yaşlar ve Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sonsuzluk diliyorum” dedi.

 

Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Semih Çolak, “İlçemizde 1992 yılından bu yana başa-rıyla yayınını sürdüren gazetenizin basın mes-lek ilkeleri doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine, milli ve manevi değerlerimize bağlı başarılı yayıncılığının bundan böyle de süreceği inancıyla başta değerli iş adamı ve Önder Gazetesi imtiyaz sahibi Celal Bozkuş olmak üzere tüm gazete çalışanlarının kuruluş yıldönümünü kutlar, içten sevgi ve saygılarımı sunarım”

 

 

Arslan Petrol Taşımacılık İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arslan, TTK Armutçuk Müessese Müdür Yar-dımcısı Abdülbaki Ay, Yağmuroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yağmuroğlu, Şirket Yöneticileri Hüseyin Yağmuroğlu, Cemal Yağmuroğlu, Kdz.Ereğli Grand Otel Sahibi işadamı Ahmet Kanca, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Mustafa Yazıcıoğlu, gazete okuyucusu Muhsin Ercan, Doğan Haber Ajansı Zonguldak Büro Şefi Ersin Ercan, DHA Zonguldak Bürosu Durmuş Sevindik, Demir Medya Grubu Yazı İşleri Müdürü Ercan Aygün, Haber Müdürü Er-can Demir, Cihan Haber Ajansı Zonguldak Büro Şefi Abdullah Karabacak’da 18. kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.