Ulusal düzeyde katıldığı yedi yarışmadan ödüller kazanan Önder Gazetesi, Zonguldak’ta yapılan Karaelmas Medya ve Kültür Sempozyumuna  renk kattı. Önder Gazetesi düzenlenen etkinliğe emek verenlere de katkı vermeyi amaçlayan bir düşünce ile ödül kazanan fotoğraf ve haberlerini büyüterek sempozyumun yapıldığı Tıp Fakültesi’nin giriş bölümündeki alanda sergiledi.

Toplam yedi ödülün 4’ü fotoğraflardan oluşuyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden dört, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden de üç ödül kazanan Önder’in ödüllerinin tanıtıldığı mini sergi, il ve yurt dışından gelenlerin de dikkatini çekiyor. olan  Önder’in ödül panoları  çç gün sürecek sempozyum süresince asılı kalacak.

 

 

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç’te, sempozyuma katıldı. Erinç, temsil ettiği cemiyetten de ödüller kazanan Önder’in panolarını dikkatle inceledi.

 

 

 

Önder’e büyük emekler veren Halkın Sesi Gazetesi Sayfa Editörü Aydın Arslanyılmaz’da köşe yazarımız  Eyüp Bektaş ile birlikte ödül panomuzun önünde görülüyor.

 

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk kez düzenlediği “Yerel Basın Ödülleri-1998” yarışmasında TTK’yı yok etmeyi planlayan dönemin siyasal iktidarının hazırlattığı “Porformans Kriterleri” raporunu kamuoyuna açıklayan “İpimizi Çekmişler Bile” başlıklı haberimiz ile Eyüp Bektaş gazetemize ilk ödülü kazandırmıştı.