Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, Yönetim Kurulu üyeleri Şevket Çeltik ve Orhan Çelik, dün Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman'ı ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Yaman'a çiçek ve flama takdim eden Dernek yönetimi, Çaycumalı gazilerin sorunları gündeme getirmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, Çaycuma ilçemizde gazilerimizin sorunları var. Çaycumalı gazilerimizin sorunlarının giderilmesi için sizin gerekli özveriyi göstereceğinizden kuşkumuz yoktur. Daima devletimiz bizlerin yanında olduğunu memnuniyetle karşılıyoruz. Burada bazı sorunlarımız var. Gazilerimizin bayramlarda toplanması için Belediye Başkanımızdan ve sizden bir yer talep ediyoruz. Gazilerimizin resmi elbiselerini giyip törenlere katılmaları için yer konusunda rica ediyoruz dedi. Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman da, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Gaziliğin bizim kültürümüzde çok büyük bir önemi var. Ülkemizde de gazilerimiz mevcut. 
Bizde sorunlarının, sıkıntılarının çözümü noktasında bizde ilçe Kaymakamlığı olarak elimizden gelen gayreti sarf ederiz dedi.