Zonguldak'ta hayatını kaybeden gaziler için mezarlıkta Kur'an okutuldu.
Zonguldak Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi organizasyonu ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapmasında Asri Mezarlığı'ndaki Gaziler Mezarlığı'nda gaziler için Kur'an-ı Kerim okutuldu. Programa; Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, askeri erkan ve gaziler katıldı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, etkinliği düzenlediği için Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e teşekkür ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gazilerimiz için Kur'an okuttuk. Zonguldak Belediye Başkanımıza mezarlığın çevre düzenlemesini yaptığı için teşekkür ediyoruz dedi.
Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır da, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'in talimatlarıyla mezarlığın çevre düzenlemesi ve onarımı yapıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gazilerimiz için Kur'an okuttuk.
Bütün şehitlerimize, hayatlarını kaybeden gazilerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz diye konuştu.