Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, yönetimi ile birlikte Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ziyaret etti.
Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, geçtiğimiz hafta yapılan Şehit Aileleri Derneği kongresinde güven tazeleyen Mustafa Yorulmaz'a hayırlı olsun dileklerini sundu.
Ramazan Çakal, konuşmasında şunları kaydetti:
"Sayın Yorulmaz'ın yeniden başkanlık görevine gelmesinden dolayı mutluyuz. Çünkü şehit aileleri için gecesini-gündüzüne katarak çalışıyor. Biz de Gaziler Derneği olarak her zaman onların yanındayız. Birlikte ortak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyarız."
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise, şu görüşlere yer verdi:
"Kongremizin ardından yeniden görev başına geçtik. Şimdi en önemli çalışmamız Şehit Aileleri Derneği'nin yeni binası için çalışmalarımızı hızlandırmak. Binamız için Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldaklı işadamı Ümit Velioğlu ve Kayserili işadamı Rıfat Güpgüpoğlu'nun verdiği desteklerden dolayı minnettarız. Binamız tamamlandığında Muharip Gaziler Derneği'ni unutmayacağız ve onlara da yer imkanı sağlayacağız. Bu sayede birlikte iç içe olarak önemli çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz."
Mustafa Yorulmaz, ziyaretin son bölümlerinde bina çalışmalarının 2009 yılı bitmeden başlamasını umduğunu belirtti.