Kdz Ereğli Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yeni yönetimi Kdz Ereğli THK Şubesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Ziyarette konuşma yapan Kdz Ereğli Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Başkanı Mehmet Demirdüyen arkadaşları ile birlikte yönetime yeni şeçildiklerini ve ilçedeki kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretleri yaparak çalışmalara başladıklarını belirtti. Başkan Demirdüyen, gaziler şehit aileleri ve onlardan emanet kalan dul ve yetimlerinin sorunları olduğunu sorunları ile yeterince ilgilenilmediğini ve her şeyden önce manevi desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade ederek dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu da yeni seçilen başkan Mehmet Ali Demirdüyen ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi. Son zamanda terör eylemlerinin artığını her gün şehit haberleri duymaktan çok üzüldüklerini bu konuda yetkililerden temenni duymaktan bıktıklarını terör belasının biran önce son bulmasını ve terörü ve terör eylemini yapanları lanetleyerek  kınadı. Gazilerimiz Şehit aileleri ve yetimlerinin kutsal olduklarını devletimizin ve milletimizin her zaman sahip çıkması gerektiğini THK Şube Başkanı ve yönetimi olarak her zaman her konuda yanlarında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ziyaret anısına Başkan Mehmet Ali Demirdüyen'e THK'nin şiltini ve çeşitli hediyeler takdim etti.