Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, 13 Eylül’de PKK terör örgütü tarafından asayiş kontrolü sırasında yapılan hain saldırı sonucu yaralanan gazi Nurettin Eserli’nin Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Şeyhoğlu Köyü’nde ailesini ziyaret etti.

 

MHP Zonguldak Milletvekili Çakan, terör örgütü PKK tarafından geçtiğimiz 13 Eylül günü Şırnak’ın Uludere ilçesinde yapılan hain saldırı sonucu yaralanan ve halen Şırnak Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden gazi Nurettin Eserli’nin ailesini ziyaret ederek baba Satılmış Eserli’ye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Çakan’ın ziyaretine MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Çaycuma MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz ve ilçe yönetimi eşlik etti. MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan yaptığı ziyaretinde yaralanan ve gazi olan polis memuru Nurettin Eserli için ilk olarak burada Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nü aradı ve daha sonra tedavisi Şırnak Devlet Hastanesi’ni de arayarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen polis memuru Nurettin Eserli’nin iyiye gittiğini de ziyaret sonunda Şeyhoğlu Köyü’nde kendisini bekleyen vatandaşlara aktardı.