Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Devrek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sefa Kocabaş ve MYO Sekreteri Hakan Kalyon, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı olarak Çaydeğirmeni Beldesinde yaptığı ve yapmayı planladığı projeler hakkında ziyaretçilerine kısa bilgiler veren Başkan Gebeş, MYO Müdürü Kocabaş ve Sekreter Kalyon ile MYO'nun Devrek'e kurulmasıyla ile ilçede eğitim adına yaşanan olumlu gelişmelerden de birlikte söz ettiler. Yaklaşık dört yıldan beri Devrek MYO'da görev yaptığı belirten Müdür Sefa Kocabaş, Bu süreç içerisinde Çaydeğirmeni beldesinde başta görsellik olmak üzere belediyecilik hizmetlerindeki başarılı çalışmaları gözlemleme imkanı buldum. Çaydeğirmeni beldesi sanayi anlamında yapılan dev yatırımlarla istihdam adına bölgenin lokomotifi haline gelmiştir. Yine TOKİ bölgenin önünü şehircilik anlamında açmış ve böyleye örnek olmaktadır. Van ilinde meydana gelen depremden sonra TOKİ yaptığı sağlam ve depreme dayanıklı konutları ile örnek model oluşturmaktadır.Bu anlamda da Çaydeğirmeni beldesindeki TOKİ konutlarından daire alanlarında isabetli karar verdiklerini düşünüyorum.
Bu güzel eserlerin Çaydeğirmeni beldesine kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkür ediyorum. Çaydeğirmeni'nde yaşanan bu planlı büyüme ve gelişme her kesim tarafından konuşulmakta ve örnek gösterilmektedir. Ben bu başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyorum şeklinde konuştu. Bu güzel düşüncelerinden dolayı MYO Müdürü Kocabaş'a teşekkür eden ve kendilerini Çaydeğirmeni'nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Satılmış Gebeş, Vatandaşlarımızın bize emanet ettiği bu güzel ve şirin beldemize en iyi hizmeti yapmak bizim boynumuzun borcudur. Bize güvenen ve inanıp destek veren, oy veren insanların yüzünü yaptığımız hizmetlerle ve bıraktığımız eserlerle güldürmemiz lazım. Bu güne kadar bu duygu ve düşüncelerle hizmet ediyoruz. Bu belde bizim doğum büyüdüğümüz belde, bizim buralardan gidecek bir yerimiz yok. Bu görevde olsak da olmasak da biz Çaydeğirmeni'nde yaşayacağız.
Bu Beldenin ve belde insanımızın bizim üzerimizde çok büyük emeği var. Bu beldeyi yaşanabilir bir belde, gözbebeği bir belde olarak görmek bizi mutlu ediyor dedi.