Çaydeğirmeni Merkez İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri, sınıf öğretmeni Süleyman Kabaoğlu önderliğinde Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i makamında ziyaret ederek, Yerel Yönetimler Konulu dersi birlikte işlediler. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, yaptığı konuşmada, öğrencilerin yerel yönetimlerle ilgili dersin yerel yönetimin merkezi olan belediyede işlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu anlamda sınıf öğretmeni Süleyman Kabaoğlu'na da teşekkür ettiğini ifade etti. Dersin çok faydalı geçtiğine inandığını söyleyen Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, öğrencilerin belediye hizmetlerinin çok yakinen takip ettiğinin farkına vardığını, bunun da kendisini çok memnun ettiğini, öğrencilerin belediyecilik ve belediye hizmetlerine duyarlı olduğunu, belediyecilik konusunda birbirinden güzel sorular sorulduğunu, gelecekte Çaydeğirmeni'nin geleceğinde belediyeciliğin emin ellerde olacağını gördüğünü, adayların belediyecilik konusunda çok donanımlı gençlerden oluşacağını, kendisinin de gelecekte çok başarılı belediye başkanları yetişmesi konusunda elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti.
Gebeş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı olarak bizin devamlı önceliğimiz eğitim olmuştur. Memleketimizin bugün yaşamakta olduğu en büyük sıkıntı eğitimsizlik. İnsanlar bir birini anlamakta zorlanıyor. İnsanlar, bastıkları dalı farkında olmadan nasıl kestiklerini yere düşünceye kadar farkına varmıyor. Bu da beni çok üzüyor.
İleride memleketimizi daha çalışkan, daha başarılı, daha hoşgörülü, sosyal ve kültürel yönden daha güçlü gençlik yetişmesi adına önce eğitim diyoruz dedi.