AK Parti Kdz. Ereğli  İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ereğli İlçe sahilinde vatandaşlarla buluştuğunu şöyle bildirdi..

Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal, İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Milletvekili aday adayı Fatih Çakır, Adem Öztürk ve İlçe Kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, Ereğli Belediye meclis Üyeleri,önceki dönem ilçe başkanları, Belde başkanları ve partililerle birlikte Ereğli sahilinde vatandaşlar la görüşen Türkmen, Türkiye üzerinde çok ciddi oyunlar oynandığını, hedefin Erdoğan olarak gösterildiğini ama asıl niyetin Türkiye Cumhuriyetini n birlik ve bütünlüğünü bozmak ve ülkenin kalkınmasını engellemek olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ülkemizde yeni bir şahlanış dönemi başlayacaktır inşallah. 16 yıldır ülkemizin gelişiminin katmer katmer artarak devam ettiğini  ve başta Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gelişen ve güçlenen bir Türkiye olduğunu, bu gelişimin devam etmesi için Cumhurbaşkanlığında Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, T.B.M.M. sinde de AK Parti milletvekillerinin güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi için destek istedi.

Türkmen ve AK Partililer ile samimi ve güler yüzle karşılayan vatandaşlar Cumhurbaşkanı’nın Ereğli’ye gelişinden duydukları memnuniyeti ifade ederek , güçlü bir destek vereceklerini ifade ettiler.