AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, dün Kilimli İlçesine bağlı, Çatalağzı, Muslu ve Gelik beldelerinde seçim çalışması gerçekleştirdi, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Beraberinde AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kamberoğlu ile birlikte başta Çatalağzı Eslan (ÇATES) olmak üzere belde teşkilatları ile beldelerde bulunan esnafları ziyaret eden Çaturoğlu, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimleri için destek istedi.

Kilimli Eski Belediye Meclis Üyesi Ekrem Çam’ın annesinin cenaze töreninde de katılan Çaturoğlu gün boyu yoğun bir program gerçekleştirdi.

Kilimli İlçesinde yaptığı ziyareti değerlendiren Çaturoğlu şunları söyledi: "Yaptığımız ziyaretler kapsamında AK Parti Kilimli Teşkilatında partililerimiz ile bir araya geldik. Devamında Çatalağzı Eslan (ÇATES) fabrikamızda yöneticilerimizi makamlarında ziyaret ettik, tesisleri gezdik. Burada çalışan personelden faaliyetler ile ilgili bilgiler aldık. İdareci, çalışanların sorun ve taleplerini dinleyerek yapılabilecekler konusunda notlarımızı aldık, çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi söyledik. Ardından Çatalağzı, Gelik ve Muslu Beldelerimizde parti teşkilatlarımızı ziyaret ettik, bilgi alış-verişinde bulunduk. Son olarak Çatalağzı, Muslu ve Gelik Beldelerimizdeki pazarcı ve çarşı esnafını tek tek gezerek, hal hatırlarını sorduk, dertlerine ortak olduk, kucaklaştık.

“Ben teşkilatların içinden gelen ve teşkilatların gücüne inanan bir siyasetçiyim.” diyen Çaturoğlu değerlendirmesine şöyle devam etti; Zonguldak’a hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyorum. Vekil olayım yada olmayayım bu partinin bir neferiyim. Belde Teşkilatlarımızın yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte yaptığımız ziyaretler oldukça faydalı geçti ve halkımızın bize gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Kilimli İlçemize ve beldelerimize bize gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum."