Ormanlı Belediye Başkanı Başol, güçlü bir Ormanlı için birlik ve beraberliğin mutlaka sağlanması gerektiğini belirtti. Geçtiğimiz dönemden devam eden soruşturmanın sürdüğünü de hatırlatan Başol, “Geçmişe takılı kalmıyoruz biz güçlü bir Ormanlı için mücadele edeceğiz. İşçimizin 2 aydır maaşlarını ödüyoruz, itfaiye aracı hariç diğer çalışamayan araçlarımızı yola koyduk” dedi.

 

 

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ormanlı’da bulunan okulların yöneticileri, mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra Ormanlı Jandarma Karakol Komutanının da katıldığı sabah kahvaltısında birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Tanışma ve kaynaşma adı altında belde de bulunan okulların yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelip, Ormanlı için neler yapılabiliri konuşmak istediklerini belirten Başkan Başol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“HEDEFİMİZ GÜÇLÜ BİR ORMANLI”

“30 Mart seçimi tamamlandı, halkımız bizlere destek verdi. 30 Mart tarihinden sonra mazbatalarımızı aldık makamlarımıza oturduk ve hizmetlerimize başladık. Ben de 10 yıllık köy muhtarlığı yaparak buraya geldim. 30 Mart tarihinde belediyeyi devir aldığımızda hala soruşturma geçiyoruz, bizim ile ilgili değil geçmişten kaynaklanıyor. Rapor hazırlanıyor bu rapor gerekli mercilere gidecek biz oraya takılmadan geçmişe bakmadan yolumuza bakacağız. Güçlü bir Ormanlı için koşuşturmalıyız. Biz belediyeye geldiğimiz zaman 2 aydır işçilerimizin maaşını ödemeye başladık, araçlarımız çalışmaz durumdaydı itfaiye hariç onları yola koyduk. Biz çalışırken muhtarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek başarıyı da yakalarız. Ormanlı Belediyesi muhtarlarımıza ve halkına açıktır, şeffaftır. Muhasebede ne olduğunu da sorabilir, kimse kapılar arkasında iş yapmayacaktır. Biz muhtarlarımızı kesinlikle muhtaç etmeyeceğiz.

 

MUHTARLARA BİNA

Köy ve mahalle muhtarlarımızın sorunları var yetkililer geldiğinde anlatabileceği bir alan yok bizim belediyenin yan tarafında sağlık ocağı adına hizmet yapan genişçe bir yer var, ben muhtarlarımızdan hiçbir kira almadan, çay ikramını da ben yapak kaydıyla, gelin orayı boyayın, hizmete geçirelim, dayayıp döşeyelim, vekilimiz geldiğinde orada tartışılır, valimiz, kaymakamımız, il genel meclisimiz gelir, tartışılır, orası müsaittir. Ben orayı size tahsis etmeyi düşünüyorum.

 

“TEK VÜCUT OLUN”

Kim ne derse desin size tavsiye ediyorum Ereğli’de Muhtarlar Derneği seçimlerine giderken veya başka bir yere giderken olsun kesinlikle kaybetseniz de kazansanız da bir bütün olarak gidin. Ormanlı geliyor dedirtin. Dağılmayın, muhtarlarımızdan rica ediyorum, ben muhtarlarımızın emrindeyim. Bir yere gittiğinizde bölünmeyin. Bizi bizden başka kimse anlamaz önce biz anlayacağız. Ormanlı’nın ihtiyaçlarını belirleyeceğiz gerekli yerlere gideceğiz, bana bu konuda destek verin ben Ankara’nın yollarını iyi bilenlerdeyim. Ormanlı’da iki okulumuz var iki okulumuzda yarışmaya girdi, Merkez Okulumuz Türkiye’de üçüncü oldu, bize gurur veriyor. Ormanlı İlköğretim geldi dediğinde ben gurur duyuyorum. Hedefimiz kimsenin karşısında değil yanında olmak ve hizmet etmektir”

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)