Alaplı'da Rıfat Yüzgeç isimli esnaf, sabah işyerine ait deponun yerle bir olduğunu görünce şoka girdi. Mobese ve güvenlik kameralarından deponun iş makinesi tarafından yıkıldığını anlayan Yüzgeç, soluğu karakolda aldı.

Olay sabah 06.20 sularında meydana geldi. Beyaz eşya dükkânı olan ve fazla malzemelerini dükkanın yan tarafına yaptığı depoda saklayan Rıfat Yüzgeç (72), günlerden pazar olmasına rağmen iş yerini açmak için çarşıya indi. Kendisine ait deponun yerle bir olduğunu gören Yüzgeç, olayın nasıl olduğunu araştırmaya başladı. Kısa sürede görüntülere ulaşan Yüzgeç, deponun iş makinesi tarafından yerle bir edildiğini anlayınca Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayet başvurusunda bulundu.

Başına gelen olayı anlatan Rıfat Yüzgeç, “Burada benim 15 metrekarelik yerim var. Beni buradan çıkarmak için yıldırma politikası yapılıyor. Bakın burada 15 buzdolabı ve diğer eşyalarla birlikte yaklaşık 50 bin liralık zararım var.” dedi. Deponun mülkiyeti ile ilgili olarak B.A. ile sorunları olduğunu anlatan Yüzgeç, deponun yıkımını onun yapmış olabileceğini iddia etti.

Şikayet üzerine harekete geçen Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kepçeyi kullanan operatör ve bu çalışmayı yaptıran kişiye ulaşmak için tahkikatı sürdürüyor.