Alaplı Belediyesi, yeni yapılaşmaya açılan bölgelerde imar yolu çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Anaokulu ve 690 Evler E bloklar yanından çekirdek tepesine çıkan yolda altyapı çalışmalarına başladı.  

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, altyapı çalışmaları başlanan yolda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirten Tekin, “Yeni yapılaşmaya birlikte açılan bölgelerde imar yolu çalışmalarına hız vererek altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza söz verdiğimiz Anaokulu ve 690 Evler E bloklar yanından çekirdek tepesine çıkan yolda çalışmalara başladık. Ekiplerimiz önce altyapısını hazırlıyor. Ardından 6 metre genişliğinde beton yol yapacağız. Ayrıca burada vatandaşlarımızın daha rahat yürümesi için kaldırım olacak. Son olarak ta aydınlanması yapılarak bu bölge ışıl, ışıl bir hale gelecek. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde yüzde 30 oranında eksik yerlerimiz vardı. Şimdi bunları en kısa sürede tamamlamak için çalışıyoruz.” Dedi.

Alaplı’nın geleceğini şekillendiriyoruz...

Alaplı’da hep kalıcı işler yapmak adına hareket ettiklerini dile getiren Başkan Tekin, “ Biz bundan önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de hep kalıcı işlere imza atmak istiyoruz. Evlatlarımız, torunlarımız daha güzel bir Alaplı sunmak için gayret gösteriyoruz. 20 bin civarında kişinin yaşadığı İlçe merkezinde günlük yaşantıyı aksatmadan çalışmalarımızı yürütmeye gayret sarf ediyoruz. Budan önceki 5 yılda birçok insanın hayal bile edemeyeceği birçok hizmeti getirdik. Bundan sonraki 5 yılda da aynı özveriyle çalışarak ilçemize yakışan hizmetleri yapacağız.”