AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, 2011 seçimlerini gençlerle kazanacaklarını iddia etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Av.Fatih Şahin Zonguldak'a gelerek partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Şahin'i parti binasında İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Gün ve İl ve İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile partililer karşıladı. Ziyarette, İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Gün, parti teşkilatının çalışmalarıyla ilgili Gençlik Kolları Genel Başkan Fatih Şahin'e bilgi verdi.
Ziyarette yaptığı konuşmada AK Parti olarak Türkiye genelindeki il kongrelerini başarıyla tamamladıklarını ve 2011 yılında yapılacak seçimleri gençlerle kazanacaklarını belirten Şahin, "Bütün illerimizdeki gençlik kolları teşkilatımızla partililerimize nasıl daha fazla destek sağlayabileceğimizi araştırıyoruz. Zonguldak Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı arkadaşlarımızın da bu güne kadar yaptığı çalışmalarla Türkiye genelinde partilere çok önemli katkılar sağladı. Genç arkadaşlarımızın desteği ile partilerimiz 2011 yılındaki seçimlerde çok güzel sonuçlarla ayrılacağına inanıyorum. İnşallah ilerleyen yıllar bizim için güzel olacak" dedi.
Konuşmaların ardından AKP İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Gün, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin'e, madenci heykeli ile kömür vagonu hediye etti.
Genel Başkan Şahin ve beraberindekiler, daha sonra TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağına inerek, maden işçilerinin çalışma şartlarını yerinde gördüler.