MHP Gülüç Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan MHP Gülüç Belediye Başkan adayı Tarık Semiz, seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belediye Başkan adayı Tarık Semiz, Kadın Kolları tarafından düzenlenen gözleme ve çiğ köfte partisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım, kadınların dayanışmasına dikkati çektiği konuşmasında, birlik ve beraberliği sağlayacak etkinliklere önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini söyledi.

 

MHP Gülüç Belediye Başkan adayı Tarık Semiz de seçim çalışmaları kapsamında Gülüç halkı ile buluştuklarını MHP Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliğin örnek bir dayanışma çalışması olduğunu söyledi. Semiz, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

"Gülüç halkına hizmet etmek için yola çıktık. Seçim çalışmalarımızı mahalle mahalle sokak sokak sürdürüyoruz. Halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve destek bizleri mutlu ediyor. Tarık Semiz olarak değil ekibimizle ve Milliyetçi Hareket Partili duruşumuz ile bu yolda ilerliyoruz. Giderek güçleniyor ve hedeflediğimiz noktanın üzerine çıkıyoruz. Amacımız hizmet, halkın sorunlarının çözümüne katkı sağlamak projeler üretmek geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimize bizden sonra iyi bir Gülüç Beldesi bırakmaktır. Son ana kadar çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Buradan bir kez daha Kadın Kollarımıza bu örnek ve dayanışmayı ön plana çıkartan projelerinden ötürü kutluyorum, gün birlikte Gülüç'ü daha ileriye taşıma günüdür"