Değişim Medya Grubu'nun düzenlediği 'Benim Annem' adlı Geleneksel Anneler Günü yarışması için jüri üyeleri bir araya gelerek saatlerce süren bir değerlendirme yaptı.
Kdz. Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'nin eşi Edebiyat Öğretmeni Saniye Ekşi, Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz'ın eşi Nursel Yılmaz, Özel Eğitim ve Rehberliğe Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Nagehan Müftüoğlu, Türk Anneler Derneği Başkanı Raife Kaynak ve Anadolu Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ebru Oral'dan oluşan Jüri Üyeleri Değişim Medya Grubunda bir araya gelerek mektupları tek tek okudular ve titiz bir çalışma sonucu dereceye girenleri belirlediler.
Oldukça ilginç ve duygusal mektupların da yer aldığı yarışmada jüri üyeleri zaman zaman güldüler, zaman zaman da duygusal anlar yaşayarak ağladılar.
İlköğretim ve Lise öğrencileri ile Anneler kategorilerinde yapılan yarışmaya katılan çocuklar yazdıkları mektuplarında annelerini anlatırlarken, anneler ise annelik duygularını anlattılar.
Yapılan toplantı sonunda, Değişim Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Orhan ile, Yazı İşleri Müdürü ve Radyo Yayın Yönetmeni İlknur Turt Kanca tarafından jüri üyelerine hediyeleri verildi.
Değerlendirmeye göre sonuçlar şu şekilde tespit edildi:
İLKÖĞRETİM 3, 4 VE 5 SINIF KATEGORİSİ
1.Emre Tanrıverdi (Utku Koleji)
2.Özge Akar (Orhan Oğuz İÖO)
3.Duygu Alemdağ (Utku Koleji)
İLKÖĞRETİM 6, 7 VE 8 SINIF KATEGORİSİ
1.Şebnem Karakuş (Turgut reis İÖO)
2.Özge Kayacan (Kışla M.Likoğlu İÖO)
3.İpek Gümen (İhsan Yılmaz İÖO)
ANNELER KATEGORİSİ
1.Nursel Yarma
2.Aynur Kapusuz
3.Sevgi Köseoğlu