Kdz.Ereğli Soroptimist Kulübü'nün devir-teslim törenini gerçekleştirildiği etkinlikte elde edilen gelir ihtiyaç sahibi kız çocuklarının okutulmasında kullanılacak.

 

Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen etkinlikte iş, siyaset ve protokolün önemli isimleri yer aldı. 2014-2016 Dönem Başkanı Didem Erdem bu görevini 2016-2018 dönemi için Asude Atalay'a alkışlar eşliğinde teslim etti.

 

"SÖZ VERİYORUM"

Erdem başta olmak üzere Soportimist Kulübü'ne destek veren katkı sağlayan herkese teşekkür eden Dönem başkanı Atalay, "Teslim aldığımız bu bayrağı daha yukarılara birlik ve beraberlik içerisinde götüreceğime söz veriyorum" dedi.

 

ANLAMLI ETKİNLİK

Dönem Başkanlığına getirilen Atalay'ın yönetimi ise Hilal Adanır, Gülberk Yalçın, Sibel Yanık ve İlkay Şimşek'den oluştu. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik ses sanatçısı Simal ve orkestrasının geç saate kadar süren konseri ile sona erdi. Geceden elde edilen gelirin ise ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitim ve öğretim masraflarının üstlenilmesinde kullanılacağı da belirtildi.

 

DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Kdz.Ereğli Soroptimist Kulübü, '5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının Verilmesi' günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mesaj şu şekilde: "Kadın-Erkek eşitliğinin sosyal ve siyasal hayatta tam ve koşulsuz gerçekleştiği bir gelecek umuduyla çalışacağımıza söz veriyor, kadınlarımıza bu hakkı veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)