AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan beraberinde AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Tanıtım ve Medya Başkanı G. İsmail Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kocatürk, AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İl Genel Meclis üyeleri Ali Coşkun ve Ayhan Akman, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, OSB Müdürü Ali Eren ile AKP Alaplı İlçe Teşkilatında bir araya gelerek genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, geçtiğimiz ay meydana gelen ve 28 maden işçisinin hayatını kaybettiği 2 maden işçisine de henüz ulaşılamadığı grizu faciası nedeniyle hayatlarını kaybedenlere başsağlığı dilerken, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere yönelik askeri operasyonu ve İskenderun Deniz Kuvvetleri Komutanlığında yapılan hain saldırıyı kınadı.
AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve birim başkanları yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar genel konularda bir açıklamada bulundu.
AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'da yaptığı konuşmasında, "İstişare niteliğindeki toplantıda genel ve bölgesel konular ele alındı. Önümüzde zorlu bir siyasi maraton var. Milletimize hizmet edebilmek için hepimizin el ele çalışması gerekir. Bizler milletin refahı için siyaset yapıyoruz" dedi.