29 Temmuz Çarşamba günü Kdz. Ereğli-Alaplı ilçe sınırlarındaki Pidos önünde bulunan Balıkçı Barınağı’nda saat 15.00 sıralarında denize serinlemek için giren 14 yaşındaki Emirhan Açargül boğulmuş ve hemen Ereğli’deki bir özel hastaneye kaldırılmıştı. Tüm çabalara rağmen hayata döndürülemeyen Emirhan Açargül kurtarılamayarak yaşama veda etmişti.




Emirhan Açargül’ün cenazesi 30 Temmuz Perşembe günü Alaplı’nın Bektaşlı Köyü’nde toprağa verildi. Bektaşlı Köyündeki evinden saat 11.00’de alınan Açargül’ün cenazesi omuzlarda mezarlığa taşındı ve burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Erdemir’in yemek işlerini yapan Sofra Grubu’nda çalışan anne Şerife Gökay, 14 yaşındaki oğlunun ardından ağıtlar yaktı. Bektaşlı Köyü ve çevresindeki tüm köylerde yaşayanlar bu ortak acıyı paylaşmak için cenazeye koştular.




ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhum Emirhan Açargül’e Allahtan rahmet, kederli ailesi, yakınları, dostları ve Bektaşlı Köyü ile çevre köylerde yaşayanlara da başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.