Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında, bir ziraat mühendisi hayatını kaybetti.
Zonguldak Milli Egemenlik Caddesi'nde saat 11.45 sıralarında yolun karşısına geçmek isteyen 26 yaşındaki ziraat mühendisi Mehmet Çağlar Birinci'ye, 26 yaşındaki Emrah Ö. idaresindeki 67 DE 056 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Birinci kanlar içinde yerde kalırken, kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Birinci'ye olay yerinde müdahale ettikten sonra ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Birinci, yapılan tüm
müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
Kozlu belediyesinde taşeron firmada çalışan ziraat mühendisi Mehmet Çağlar Birinci için belediye önünde tören düzenlendi. Belediyenin Park Bahçeler Birimi Sorumlusu olan Birinci'nin cenaze törenine Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birinci'nin tabutunun başında dua edildi. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş gözyaşlarına hakim olamadı. Başkan Bektaş, dua süresince ağladı.
Birinci, Akçakoca Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakıben kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecek.