Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Komiseri Halil Cöbek'in 15 yaşındaki oğlu Hacı Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencisi Cihat Cöbek yaşamını yitirdi. Arkadaşları ile evinin yakınlarında oturduğu sırada rahatsızlanan ve kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 15 yaşındaki Cihat Cöbek'in otopsiden gelen cenazesi Erdemir Caddesi üzerinde bulunan baba evine getirildi. Burada ailesi, sevenleri ve eğitim gördüğü Hacı Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi'nde eğitim ve öğrenim gören arkadaşları tarafından gözyaşları arasında karşılanırken ailesi ve öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan duanın ardından arkadaşlarına helallik veren öğrenciler zaman zaman sinir krizi geçirdi. Kdz.Ereğli Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Kdz.Ereğli'ye bağlı Gebedoğan Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Kdz.Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Ahmet Bayram, 112 Acil Servis ile hastanemize getirildiğinde hasta yaşamını yitirmişti. Yaklaşık 1.5 saat hayata döndürülmek için uğraşılmış ancak yanıt alınamadı, şüpheli ölüm kanısı olarak Ankara Adli Tıp'a otopsi amaçlı gönderilmiştir. Kalp krizi olup olmadığına otopsi sonucu karar verilecektir sözleri ile konuştu.
Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Çakar'da, Üzüntümüz çok büyük. Evinde ders çalışan Cihat Cöbek daha sonra arkadaşları ile evinin çevresinde dolaşmaya çıkıyor. Biranda fenalaşınca 112 Acil Servis ambulansı ile Kdz.Ereğli'de özel bir hastaneye getiriliyor. Burada yaklaşık 1.5 saat hayata döndürmek için mücadele veriliyor. Öğrendiğimiz kadarı ile kalp krizi. Acımız çok büyük dedi.

Önder Gazetesi olarak merhuma Allah'dan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.