Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye meclis üyesi adayları, partililer ile sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları ziyaret edilerek yaptıkları, yapmayı planladıkları çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Ziyaretlerle ilgili AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:

 

KIR: EREĞLİ’DE DEĞİŞİM ŞART

Uysal ve beraberindeki AK Partililer, gün içinde Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) Başkanı Cevat Kır’ı da ziyaret etti. Ereğli’nin sorunları hakkında fikir alış-verişinde bulunan ziyarette, konuşan Kır, “Ereğli’de değişim şart. Ereğli’nin genç ve dinamik bir belediye başkanına ihtiyacı var.

 

36 PROJENİN HER BİRİ İŞ SAHASI

Sorunlar, kavga ile değil birlik ve beraberlikle çözülebilir. Bu anlamda sizin bu birlikteliği sağlayacağınıza ve sorunların çözümü noktasında güzel işlere imza atacağınıza inancım tamdır’ derken, Başkan Adayı Uysal’da, “Ereğli için 36 ayrı projemizi var her biri yeni iş imkanı sağlayacak. Projelerimizi önümüzdeki haftadan itibaren açıklayacağız.’ dedi.

 

UYSAL: GÜLÜMSEYEN BİR EREĞLİ

Uysal ve meclis üyesi adayları, Devrek ve Gökçebey Derneğini de ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Satılmış Kutucu ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılanan Uysal, bir süre dernek üyeleriyle sohbet etti. Uysal’a Ereğli’nin sorunlarından bahseden Devrekliler, çözüm istediklerini söylediler. Dr. Uysal’da Ereğli’de değişimin şart olduğunu ve Ereğli halkının buna inandığını belirterek yapacakları projelerin yerinin ve yapılabilmesini mümkünlüğünden bahsederek, ‘Size sağlıklı ve gülümseyen insanlarla dolu bir Ereğli vaat ediyorum’ dedi.

 

AİLELER BİRLİKTE SPOR YAPACAK

Uysal bu arada Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Dr. Hülya Şen’i ziyaretinde ise bazı sitemlerle karşılaştı. Kulüp yöneticileri kendilerine söz verildiği halde spor kompleksinin yapılmadığından dert yanarken, ‘Diyelim ki 30 Mart’ta Belediye Başkanımız değişti. Siz bunları yapabilecek misiniz?’ dediler.

 

ŞEHİR YENİDEN İNŞAA EDİLMELİ

Uysal şehrin spor kompleksi ihtiyacına dikkat çekerek, yeni projelerinde yer aldığını belirtti. Sağlıklı insanlar için ailelerin birlikte spor yapabileceği alanlar yaratakacaklarını vaat ederek, Ereğli’nin çarpık yapılaşmasının sona erdirilmesi için yeniden inşa edilmesi gerektiğini öne sürdü.