Yaklaşık iki yıldan bu yana boş bulunan Gazeteniz Ereğli Önder’in Genel Yayın Yönetmenliği Görevine Mehmet Emrah Bozkuş Getirildi.

 

Yeni ve dinamik kadrolar ile daha verimli çalışmayı ilke edinen Gazeteniz Önder’in Genel Yayın Yönetmeni  Mehmet Emrah Bozkuş oldu.

Gençlerin önünü açmak adına, iki yıl önce bu görevinden ayrılarak muhabirliğinin yanında köşe yazarlığı görevini sürdüren Eyüp Bektaş’tan boşalan bu göreve getirilen Mehmet Emrah Bozkuş 25 yaşında.

Son yapılan görev belirlemeden sonra Önder’in kadrosu şöyle oluştu:

Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş, Genel Yayın Yönetmeni Emrah Bozkuş, Sayfa Editörü Derya Cebesoy Tetik, Hukuk Danışmanı Dilara Bozkuş.

Genç yaşında Genel Yayın Yönetmenliği gibi büyük sorumluluk isteyen göreve getirilen Mehmet Emrah Bozkuş’a başarılar diliyoruz. Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumlulukları Bildirgesi’ndeki “gazetecilik ilkeleri” çerçevesinde topluma doğru, hızlı ve objektif bilgi sunacağına inanıyoruz.

 

 

Gazeteniz Önder’in gerek Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve gerekse de Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmalarda 7 ödülü bulunuyor. Mehmet Emrah Bozkuş’un da gazetenin başarı çıtasını yükseltecek çalışmalara imza atması bekleniyor. Bozkuş’u yeni görevinde ilk kutlayan, Sorumlu Müdürümüz ve TGC Kdz. Ereğli Temsilcisi Mustafa Kemal Bektaş oldu ve “aramıza hoşgeldin” dedi.