Saadet Parti Alaplı İlçe Teşkilat Başkanı Ramazan Sarıkaya, İlçe teşkilatımız ve İldeki arkadaşlarımız bize bir görev verdiler.Bizde bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

 

Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak olan Saadet Parti Alaplı İlçe Teşkilatı 5. olağan genel kurulu öncesi kongrenin görkemli geçmesi için çalışmaların tamamlandığını söyledi.

 

Mevcut teşkilatı dahada güçlendirerek gençlerden oluşturacaklarını ifade eden Sarıkaya şöyle dedi;

 

"Kongremizin daha görkemli olması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Saadet partisi olarak ana temamız olan 'Şuarlandık, çelikleştik geliyoruz.' Anlamı 40 yıldan bu yana şuurlu bir dava kardeşlerimiz var. Bunun yanına da genç kardeşlerimizle çelikleşerek ve sonucu Allah'tan beklemektir. Bundan sonraki ikinci 40 yıl milli görüşün süreci olacaktır. Şunu belirtmek isterim ki gerek buradaki arkadaşlarımız olsun, gerekse İldeki arkadaşlarımız olsun bize böyle bir göreve laik görmüştür. Bizde bu konuda elimizden gelen gayreti göstermek için elimizden geleni yapacağız. Mevcut teşkilatı gücendirmek için, Türkiye genelinde olduğu gibi İlçe teşkilatımızı da adından söz ettiren bir kadro oluşturmak için yol çıktık. Bizi kınayan, eleştiren, kızan olabilir. Biz bunu hiç bir zaman aldırış etmeyeceğiz. Kim ne derse desin, kimseden korkmadan çekinmeden bizim aldığımız temel eğitimleri yerine getireceğiz. 40 yıldır şan ve şerefli  milli görüş ruhunu bu günlere kadar getirdik. Bundan sonrada genç nesillerle birlikte daha ileriye taşıyacağız."