Çaydeğirmeni’nde açılan spor kurslarında öğrenciler boş vakitlerini değerlendirirken,spora olan yeteneklerini de sergileme fırsatı buluyor. Son olarak  belediye tarafından açılan voleybol kursuna katılan 60 öğrencinin hafta içi her gün bir saat kapalı spor salonunda uzman eğiticinin önderliğinde  hem eğlenip hem de öğrenidiği şöyle bildirildi.

Voleybol kursunu ziyaret eden Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş öğrencilere voleybol topu hediye ederek bir süre sohbet etti.Kurs ziyaretinde ‘’Gelecek seçimler için değil,gelecek nesiller için’’ çalıştığını ifade eden başkan Gebeş eğitim ve spora sınırlı olan imkanların,sınırlarını zorlayarak destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Gebeş’’Önceliğimiz hep geleceğimizin teminatı olan çoçuklarımız oldu.Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak dursun,boş zamanlarını değerlendirsin,geleceğe  kendine güveni tam yürüsün die belediye bünyesinde çeşitli spor kursları açıyoruz.Öğrencilerin yeteneklerini keşfederek Türk ve dünya sporuna kazandırmak istiyoruz.Öğrencilerimiz spor yaparken kendilerine olan özgüvenleri de güçleniyor.Çeşitli spor kursları açmaya devam edeceğiz’’dedi.