Kdz. Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin, düzenledikleri Gençlik Şöleni’nde gençlerle coşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederek, “Gençlerin dediklerini yapsak, Ereğli daha yaşanılır hale gelir” dedi.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin, düzenledikleri “Gençlik Şöleni” dün saat 18.00- 21.00 saatleri arasında Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi.

Şölene, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bal, Gençlik Meclisi üyeleri, aileler ve kalabalık öğrenci grubu katıldı.

 

BAŞKAN UYSAL’A KONFETİLİ KARŞILAMA

Gençler, salona girişi sırasında Başkan Uysal ve eşini konfeti ve alkışlarla karşıladılar. Şölenin açılış konuşmasını yapan Kdz. Ereğli Gençlik Meclisi Başkanı Esra Demiray, ilk projelerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

UYSAL “EREĞLİ’Yİ GENÇLERLE YÖNETİYORUZ”

Başkan Uysal da yaptığı konuşmada, belediye olarak gençlere önem verdiklerini söyledi ve “Ereğli’yi gençlerle yönetiyoruz” projesini başlattıklarını hatırlattı.

Uysal, gençlere hitaben yaptığı konuşmada “Bizler sizlere ne kadar değer verirsek, sizler de yarınlarda o kadar kendine güvenli, bilgili ve toplumun itici gücü olarak hayatta yer alırsınız. Yarınlarımız size emanettir. İnanıyorum ki ileride daha güzel projeler olacak.” dedi.

 

BAŞKAN UYSAL’A SAYFALARCA MEKTUP YAZDILAR

Başkan Uysal, konuşmasında proje kapsamında gençlerin kendisine sayfalarca mektuplar yazdıklarını açıkladı ve içlerinde “bilgi evi, yeşil alanlar, gençlik merkez, hava (sirkülasyon) alanları” gibi ilginç ve değerli fikirler olduğunu söyleyerek, “Gençlerin dediklerini yapsak Ereğli daha yaşanılır hale gelir” dedi. 

Başkan Uysal ayrıca, kentlerin imar planlarını yaparken emlak değerleri üzerinden değil, yaşanabilir alanlar üzerinden planlama yapmak gerektiğini söyleyerek alkış aldı.

 

ÖĞRENCİLERİN COŞKUSUNA BAŞKAN UYSAL’DA EŞLİK ETTİ

Daha sonra Tuz Grubu, Savaş Barış ve Furkan Yıldız ikilisi, Nazlıcan Çelikkol, Aytuğ Sevgi ve İlker Zeytünlü’nün sahne aldığı şölene geçildi. Öğrenci gruplarının başarılı canlı performansları salon tarafından alkışlanırken, gençler şölen boyunca dans edip, şarkılara eşlik ettiler.

Bir ara Başka Uysal ve eşini sahneye davet eden gençler, Başkan Uysal’la birlikte şarkılar eşlik ederken kendisi ile cep telefonlarıyla öz çekim yapmayı da ihmal etmediler.

Şölen, hep birlikte çekilen horon ve organizasyona emek veren, sahne alan gençlerin çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.