Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte THK'nin 88.kuruluş yıl dönümü nedeni ile Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu,THK'nin son yıllarda bir çok ataklar yaptığını THK Uzay ve Havacılık Üniversitesi, yeni kurulan uçak fabrikası ve THK'nin diğer yapmış olduğu çalışmalar hakkında Kaymakam Çay'a bilgi verdi.  Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay da, THK'nin önemli bir kurum olduğunu ülkemiz için güzel çalışmalar yaptığını herkesin THK'ye sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Çay Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ve yönetimine yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Türk Hava Kurumu'nun 88. kuruluş yıldönümünü kutladı. Likoğlu, Kdz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a THK adına Türk Hava Kurumu'na yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı THK Genel Başkanı tarafından gönderilen teşekkür plaketini sundu.