Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasının (SES) Zonguldak Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. SES Zonguldak Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu Zonguldak Belediye Nikah salonunda gerçekleştirdi.

Genel Kurula, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP 22.Dönem Milletvekili Harun Akın, Zonguldak CHP Milletvekili aday adayı Osman Yayla, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, CHP Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Zonguldak Maden Mühendisleri Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Belediye-İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Nejat Uludüz, KESK’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri katıldı.

Genel Kurulda, divan seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Eğitim-Sen Şube Başkanı Orhan Yılmaz, 3 Şubat’ta Ankara’da katılmış oldukları eylemde polis tarafından yüzlerce gaz bombası yediklerini ve Belediye Nikah Salonunda bulunduklarını elinde bulunmuş olan gaz bombalarını divana hediye etti.