Kdz.Ereğli Öğretmenevi Konferans Salonundaki genel kurulun divan başkanlığı Oktay Demiroğlu yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda, yönetim Kurulu faaliyet raporu, gelir-gider ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından raporlar ibra edildi.

 


5 ÜYE ÇIKTI, 2 ÜYE GİRDİ

Vakıf üyesi iken vefat eden Ruhi Cöbekoğlu, Yücel Özdemir, Arif Madenci ile toplantılara katılmadıkları belirtilen Mehmet Genç ve Tarık Aktaş, üyeliklerden düşürüldü. Vakıfa üyelik için başvuru dilekçesi veren Alaplı Belediyesi'nin önceki başkanlarından Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ile MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, vakfın yeni üyeleri oldu.

 


YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Ereğli Kaymakamlığı, Ereğli Belediye Başkanlığı, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erdemir'in doğal yönetim kurulu üyesi olduğu vakıfın diğer üyeleri ise şu isimlerden oluştu:  Nevzat Çimenoğlu, İbrahim Sezer, Oktay Demiroğlu, Akın Tatoğlu, Sevim Doğan Gerzeli, Emin Cinhasan, Zeki Us, Halil Bozkuş, İrfan Yazıcıoğlu, İrfan Erdem. Denetleme Kurulu ise Güler Demiroğlu, Nurettin Ergül, Nurdan Oğuz yer aldı.

 


DİLEK VE TEMENNİLER BÖLÜMÜ

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Divan Başkanı Oktay Demiroğlu, vakfın ilçede eğitim noktasında önemli hizmetler sağladığını, az olan derslik sayısın artışına ciddi öncülük ettiğini vurguladı, işadamı Akın Tatoğlu'na da biri ana okul diğeri de çok amaçlı salon olmak üzere ilçeye 2 önemli eser kazandırdığını belirterek teşekkür etti. Yine vakfın daha önceki dönemlerdeki gibi ivme yakalayabilmesi için çeşitli görüşler dile getirildi.

 



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)