Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Vekilliğine atanan Kazım Eroğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Ahmet Demirci başkanlığında yapılan ziyarette, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, GMİS Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, GMİS Mali Sekreteri Adnan Tıska, GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da hazır bulundu.

 

Bu ziyaretle ilgili olarak sendika şu açıklamayı yaptı:

 

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Eroğlu’na GMİS ve maden işçileri olarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Demirci, Eroğlun’a TTK’yı çok iyi tanıyan, projeleri olan bir insan olarak bu görevinde de başarılı olacağına inandıklarını vurgulayarak; “ Sayın müdürüm, bu kurumu çok iyi tanıyan biri olarak, bu kurumun daha verimli çalışması için projeleri olan biri olarak bu göreve getirilmenizden GMİS olarak çok memnunuz. Bu kurumun yaşaması, verimli hale getirilmesi için el birliği ile başaracağımıza inanıyorum. GMİS ve maden işçileri olarak sizlere destekçi olmaya devam edeceğiz” dedi.

GMİS Genel Başkanı Demirci ve Yönetim Kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Eroğlu; “Bu kurumda çeşitli kademelerde 30 yıldır görev yapmış biri olarak, üstlendiğim görevin, yükün ağırlığının bilincindeyim. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Bunun bilinciyle de durmadan, dinlenmeden çalışmalara başladık. Bugün sabah Maden Makinaları Fabrikasını ziyaret ettim.

Olabilecek olanın en iyisini en iyi şekilde yapmak için sözünü verdik. İnşallah hep birlikte kimsenin burnu dahi kanamadan başarılı oluruz. TTK dünya madenciliği için, ülkemiz için bir özne. Çok önemli bir kurum ve inşallah bölgemiz için, ülkemiz için hayırlı olur.”