​Orman Genel Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Dairesi Başkanı Kenan Akyüz’ün  Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiği bildirildi. İşletme ve Pazarlama görev alanlarıyla ilgili toplantılara katılmak üzere Zonguldak’a gelen Kenan Akyüz’e Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel tarafından toplantılar öncesinde çalışmalar hakkında bilgiler verildiği de şöyle açıklandı.

 

Dairesi Başkanı Kenan Akyüz, Yenice İşletme Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen Orman Köylerine Mesleki Eğitim Sertifikası dağıtım törenine Yenice Kaymakamı Muhammed Fatih Demirel, Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Yenice Belediye Başkanı Yaşar Çaylı, OR-KOOP Genel Müdürü Erdem Kaplan, Yenice İşletme Müdürü, İşletme Şefleri ve mesleki yeterlilik belgesi alamaya hak kazanan vatandaşların katıldığı sertifika töreninden sonra Yenice İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

Yenice İşletme Müdürlüğünün yatırım ve cari program gerçekleştirmeleri, yıl sonu hedefleri, yıl sonu gelir gider tahmini, 2018 yılı damga durumu, üretilen emvallerinin maliyeti ile satış fiyatı arasındaki ilişki ile üretim programı, gerçekleşmeler ve emval satışları hakkında bilgiler aldı.

 

Yenice’ den Bartın İlinde MUSİAD Bartın Şube Başkanlığınca tertip edilen Ahşap Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmalarla 2017 yılı Değerlendirmesi ve 2018 yılının Planlanmasına Yönelik toplantıya Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, ANKERSAN Başkanı Sn. Ayhan Karaman ile Sektör Temsilcilerinin (Ankara, Konya, Düzce, Zonguldak, Bartın) katıldığı istişare toplantısını, Orman İşletme Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

 

Daire Başkanı Kenan Akyüz toplantıda Dikili Tahsislerle ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu ve İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili yeni mevzuatları iş adamlarına anlattı. Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü dikili satışları ile ormanları korumak ve aynı zamanda odun hammaddesinin sürekli olarak piyasaya arz edilebilmesi konusunda sorun ve çözüm önerilerinde bulundu.

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde faaliyet gösteren orman ürünleri işleyen firmaların iş yerlerini de ziyaret eden Daire Başkanı Akyüz ise gösterdikleri gayretten dolayı tüm çalışanları kutladıktan sonra Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünün başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diledi ve Bölgemizden ayrıldı.