Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muharrem Erdem’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti Kozlu ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muharrem Erdem’i ziyaret ederek başarılar dledi.

 

Kozlu ilçesinde dışarıdan gelen öğrencilerle birlikte elli bin nüfuslu ilçe olmalarına rağmen ilçe hastanesi olmamasına da değinen Özdemir,  ilerleyen günlerde konuyla ilgili genel merkez nezdinde girişimlerde bulacağını belirterek  bu konuda Muharrem Erdem’den destek istedi. 

 

AK Parti Kozlu ilçe Başkanlığından konuyla ilgiyi yapılan yazılı açıklamada,

 

Muharrem Erdem’in de Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve yönetim kurulu arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiğini belirttiği ifade edildi.

Erdem’in  Kozlu İlçesinde hastane ihtiyacı konusunda hemfikir olduğunu, gereken adımları atılacağını belirttiği açıklandı. Erdem’in;   ayrıca mevcut hükümet  sayesinde, özellikle son on yılda,  sağlık sektöründe hamam böcekli hastanelerin beş yıldızlı konforlu hastanelere dönüştüğünü,  ilaç kuyruklarına röntgen ve ultrason sırasında aylarca beklemeye son verildiğini, ameliyat olabilmek için aylarca beklenmediğini, sabahtan öğlene kadar tahlil sonuçlarının neticelendiğini, hastaneler arasındaki bürokrasinin kalktığı dönemi yaşadığını söylediği bildirildi.