Zonguldak'ta, 3. İcra Müdürlüğü'nde ikinci tur açık artırma usülü ile satışı gerçekleştirilen genelev 44 bin liraya başka bir genelev sahibine satıldı.  

Zonguldak'ta 2003 yılına kadar genelev işletmeciliği yapan B.A., ölümüne yakın İstanbul'da çalışan oğlu K.D.'yi yanına çağırdı. İşlerini bırakıp Zonguldak'a taşınan K.D., annesinin ölümünün ardından genelevi kendi üstüne almak istedi. Genelevi yaklaşık 5 ay işleten K.D., bir süre sonra parasız kalınca binanın giderlerini karşılayamaz duruma geldi. 

Devlet dairelerine olan borçları taksitlendirerek ayakta kalmaya çalışan K.D., şöyle konuştu: "15 senedir evi işletiyordum. Bir müddet evim 3 sene kapandı. Annem rahmetli olduğundan dolayı tabelayı kendi üzerime çevirirken hiç bir gerekçe göstermeden genelev kapatıldı. Sonra burayı yeniden işletmek için çabaladım. Ben burayı emekli maaşlarımla borçlarla yeniden açtırdım. Açtırırken de bu kişiden 7 bin TL'ye yakın borç aldım. Sonra bana açık senet imzalattılar. Borcumu 20 bin TL yapmışlar. Sonra da icraya vermişler."

Evi icralık olan K.D., kendisini icraya veren ve tefeci olduğunu iddia ettiği H.T.'nin de ihaleye katıldığını belirtti.

Zonguldak Adliyesi 3. İcra Müdürlüğü'nde ikincisi gerçekleştirilen ihalede 17 bin TL teminat bedeli yatırılmak üzere 38 bin TL'den açık artırma gerçekleştirildi. İki taliplinin katıldığı ihalede Ç.K. ve H.T. teklif verdi. H.T. ihalede 43 bin lira fiyat teklif etti. Genelev sahibi olduğu öğrenilen Ç.K. ise avukatı aracılığıyla 44 bin 100 lira fiyat teklifi vererek K.D.'nin hissesini satın aldı. 

Binanın iki ortağı olduğu için sadece icralık olan K.D.'nin hisseleri satıldı. K.D. ise gazetecilere yaptığı açıklamada, bundan sonra emekli hayatını yaşayacağını sözlerine ekledi.