MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve belediye meclis üyeleri adaylarıyla seçim çalışmaları kapsamında Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Mevlüt Özdemir; Ereğli’de hala bir çok kamu binasının ve kaldırımların engelliler için ulaşabilir olmadığını engelliler adına hizmet veren kurumların yetersiz olduğunu söyleyerek engellilerin talep ve sorunlarını dinleyerek göreve geldikleri taktirde engelliler için Kdz. Ereğli gerçek anlamda bir Avrupa şehri yapacağı sözünü vererek projelerini engellilerle paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Şentürk, Ereğli’nin engelliler acısından eğitim, imarı, mimari, spor ve kültürel yönden hala yetersiz olduğunu ve bu sorunların paylaşılmasında icra makamlarına destek vermeye hazır olduklarını ve Ereğli’nin engelliler acısından yaşanılabilir bir kent olmasını arzu ettiklerini söyleyerek gerek bireysel katkılarından dolayı, gerekse ziyaretlerinden dolayı Mevlüt Özdemir’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

(Haber Merkezi)