Merkez İlçe'ye bağlı Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün, Site Camisi yanına kurulan baz istasyonuna tepki gösterdi. Mahalle aralarına konarak vatandaşların sağlığını hiçe sayan baz istasyonlarına karşı olduğunu söyleyen Tüzün, bir an önce bu istasyonların kaldırılmasını istediğini belirtti. Muhtar Tüzün, tepki dolu açıklamasında şunları kaydetti:
"KAVGA DEĞİL,
SAĞLIKLI YAŞAM İSTİYORUZ"
"Mahallemizde, Site Camisi yanına 11 yıl önce kurulan baz istasyonunun sağlık açısından sakıncalı olduğunu o zamanlarda kimse bilmiyordu. Bugün baz istasyonlarının zararları tespit edildi ve bu zamana kadar kurulan tüm baz istasyonlarına tepki gösterdik. Şu an bu baz istasyonunun kaldırılması için gerekli müdahalelerde bulunduk. Yakında mahkeme süreci başlayacak. Fakat aynı firma ikinci baz istasyonunu da geçtiğimiz haftalarda bir gece çalışmasıyla kurdu. Vatandaşlarımızın sağlığının hiç düşünülmeden yapılan bu müdahaleyi kınıyorum. Baz istasyonları, kural gereği yerleşim yerlerinden uzak olmak zorunda...
Ama bu baz istasyonu camiye 10 metre, en yakın apartmana 5 metre uzaklıkta. Bu durum oldukça canımızı sıkıyor. Yetkililer bu sorunu bir an önce çözsün, yoksa gerekenleri biz yapacağız. Ama biz kavga değil, sağlıklı bir ortamda yaşayabilmek istiyoruz. Sonuna kadar da bu işin takipçisi olacağız."