Devrek’e kurulması planlanan mobese kamera sistemi için gerekli paranın temin edildiği bildirildi.
Devrek Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Ş. Telci, Devrek’e mobese kameralarının kurulması için vatandaşlardan bir miktar para toplandığını ancak yeterli olmadığını belirterek, imdatlarına Zonguldak İl Emniyet Müdürü Seyfi Sazak’ın yetiştiğini söyledi.
Celal Ş. Telci, katkı kayan vatandaşların yanında bu sorunun giderilmesinde en büyük desteği sağlayan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Seyfi Sazak’a da Devrekliler adına teşekkür etti.
Telci şöyle konuştu; 
“Bilindiği gibi Devrek’te mobese sisteminin kurulması için uzun bir süredir çalışıyorduk. Halkımızdan para topladık ama yeterli gelmedi, büyük bir açığımız vardı bunu da Zonguldak İl Emniyet Müdürümüz Sayın Seyfi Sazak çözdü. Kendisine duyarlılığı için Devrekliler adına çok teşekkür ediyorum. 
Bize sağladığı para ile ilçemizi de mobese sistemine geçirmiş olacağız. Bundan sonrada hangi noktalara kameralar konulacağını yetkililerimizle görüşerek tespit edeceğiz. Bu konu da İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Özcan’ın da katkıları ve emekleri büyük olmuştur. Bu vesile ile hem ona hem de personeline teşekkür ediyoruz.”