Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz.Ereğli İstişare Toplantısına katıldı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Halep’te yaşanan insanlık dramına dikkatleri çeken ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasilerin de katılacağı Halep’e yardım etkinliği ile ilgili toplantı yapılacağını duyuran

Uysal, yeni dönemde açılışlara odaklanacaklarını vurguladı.
Sözlerine son dönemlerde yaşanılan terör olaylarında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyerek başlayan Uysal şu ifadelere yer verdi:

YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ÇOK FAZLA”
“Yaptığımız hizmetler çok fazla. Hepsini tek tek anlatabiliriz tabi ama örneğin Erdemir Ofis yolunda 4 dönüm arazi üzerine yapılacak spor merkezi için 2 milyon liraya ihaleye çıktık. İnşallah 4-5 aya bitirmeyi planlıyoruz. Ben işi yapan arkadaşlara 23 Nisan'a kadar hazır olsun diye talimat verdim. 

“AÇILIŞLARA ODAKLANMAK İSTİYORUZ”
Bizde artık temel atma dönemi bitti, gevezelik dönemi bitti, laf üretme dönemi bitti, yatma dönemi bitti. Bizler artık yaptıklarımızın açılışlarına daha çok odaklanmak istiyoruz. Çoğu bitirdiğimiz projelerin daha açılışını bile yapmadık. İnşallah hepsinin toplu açılışını yaparız. Yaptığımız hizmetler çok fazla ama asıl hedefimiz 2017 yılındaki büyük projelerimizi hayata geçirdiğimiz zaman onları sizlerle paylaşacağız. Bu hedeflere ulaşılacağı zaman bitecek mi bitmeyecek. Çünkü bizler hayalini kurduğumuz, ilçemizde olmasını istediğimiz hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaştıkça başka hedefler tespit etmek de bizim görevimiz." 

EREĞLİ HALKINI DAVET ETTİ
Uysal, Halep'te yaşanan insanlık dramından söz ederek Ereğli'de bir yardım kampanyası organize ettiklerini söyledi. Uysal, 28 Aralık Çarşamba günü saat 18.00'da Anadolu Otel'de geniş katılımlı 'Halep'e bir elde biz uzatalım' adıyla yardım kampanyası mahiyetinde bir toplantı gerçekleştirileceğini belirtti ve tüm Ereğli halkını davet etti.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)