Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığınca Ankara' da organize edilen "Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni"ne, Orman Genel Müdürlüğünce açılan standa Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden üç girişimci kadının katıldığı bildirildi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nün  Or-köy desteklerimizle girişimci kadınlarımıza destek sağlamış olmanın ve Genel Müdürlüğümüzün standına katılmanın mutlu gururunu yaşadık.” Başlıklı açıklaması şöyle:  

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirilen törende Genel Müdürümüzü Bekir Karacabey’ in yanı sıra Bakanımız Sn Dr. Bekir Pakdemirli’ nin eşi Dr. Ahu Pakdemirli ve Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’ in eşi Zümrüt Karacabey Genel Müdürlüğümüz standını ziyaret ettiler ve Bölgemizden katılım sağlayan kadın girişimciler ile sohbet ettiler. 

 

“Üreten Kadın, Büyüyen Anadolu” tezinden hareketle kadınlarımızın tarım, orman ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesine ve üretime verdikleri desteğin önemine dikkat çekildi. Yöresel kıyafetleri ile törene katılan girişimcilerimiz törenin odak noktası haline geldi.