Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve KOSGEB tararından ortaklaşa düzenlenen, Girişimcilik Kursu'nu tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.
BAKKA ve KOSGEB tararından ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) konferans salonunda verildi.
Sertifika törenine, BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel, KOSGEB Müdürü Yaşar Yıldırım, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay
katıldı.
Uygulamalı Girişimcilik Kursu 2-19 Temmuz 2012 tarihleri arasında 50 kişilik katılımcı ile başlarken, düzenli olarak katılan 36 kişi sertifika almaya hak etti.
Sertifika töreninde bir konuşma yapan BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel, Bu düzenlenen 2. kurstur. Başlangıçta 50 kişi müracaat etmesine rağmen kurslara düzenli olarak gelen 36 kişi sertifika almaya hak kazanmıştır. Aslında bu sertifikalar duvarları süslemek için değil, amacına uygun yerine getirmek için verildi. Bizim amacımız girişimciliği geliştirmektir. En üst seviyeye çıkartmaktır. Bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Amacımız yöremizdeki girişimci sayısı arttırmaktır. Proje hazırlama kültürünü de yaygınlaştırmalıyız. Burada aldığınız eğitimin size çok faydası olacaktır. Sertifika alan tüm arkadaşlara iş yaşamlarında başarılar diliyorum dedi.
KOSGEB Müdürü Yaşar Yıldırım ise, Biz bu işi çok önemsiyoruz. Potansiyeli de önemsiyoruz. Herkese KOSGEB'le iletişim ve irtibat halinde olmalarını istiyoruz. İş kurma sürecinde bizimle beraber olun. Bu kurs size çok şey kazandırdı. Hepinize başarılar diliyorum dedi. Konuşmaların ardından BAKKA ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.