Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSKEP) arasında düzenlenen uygulamalı girişimcilik programında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, Sertifika alan kursiyerlere teşekkür ederek, “Odamız ve KOSKEP işbirliği düzenlenen 16-31 Mayıs tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik ve eğitim programı düzenlendi.
Girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaşması başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istisnamın artması için kursumuza 40 yakın müracaat olmuştur.40 kişi üzerinden projeleri uygun olan 30 arkadaşımız seçilmişti. İş kurma uzmanı Ayşegül Savaş tarafından verilen eğitimin ardından Başarılı olan 24 arkadaşımıza sertifika almaya hak kazandı” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ise, Burada olanlar yapılanlar çok güzel şeyler, buradaki kursun ardından katılımcılar kendi işlerini kurması ve desteklenmesi çok önemli olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından Kurs Eğitmeni Ayşegül Savaş’a Teşekkür plaketi sunulurken, kurslara katılan kursiyerlere Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç tarafından sertifikaları verildi.