Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il yönetimi, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ı makamında ziyaret etti. CHP İl Başkanı Osman Yayla, ziyarette şunları söyledi:
"Sayın başkanımız Muslu'yu idare etmek için canla başla çalışıyor. Onun sayesinde Muslu daha iyi günlerine kavuşacak. Ziyaretimizdeki öncelikli amacımız, başkanımızın sorunlarını dinlemek ve bizden bir talebi varsa karşılamaktır. Beldemizin ve Zonguldak'ımızın hizmet ihtiyacı söz konusu olduğunda almayacağımız risk, elini altına koyamayacağımız taş yok"
Sabahattin Adıyaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra şu görüşlere yer verdi:
"Bugün CHP kadrosunda olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu ülke cumhuriyetle bugünlere geldi ve cumhuriyetle gelişecek. Ben çekirdekten yetişen bir CHP'liyim. İlk yıllarımda gençlik kolları başkanlığı yaptım. Daha sonra bu günlere geldim. Partimizden kaynaklanan sıkıntımız yok. Tek sıkıntımız maddi ihtiyaçlarımız. 2 bin 100 nüfuslu beldemizde, belediyecilik anlamında toplam 51 personelle Muslu'yu güzelleştirmek için çalışıyoruz. Muslu ağır sanayinin geliştiği önemli bir bölge. Ağır sanayi inşaatlarının tamamlanmasıyla çok daha başarılı işler yapacağız"
Sabahattin Adıyaman ziyaretin son bölümlerinde, termik santrali tamamlama noktasına gelen Eren Enerji'nin, istihdam açısından bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirtirken, çevresel anlamda yaratacakları tahribattan dolayı endişe duyduğunu dile getirdi.